Laden
  • Development
  • Redevelopment
  • Consultanty
  • Werkwijze

Peak Development is naast herontwikkelaar ook ontwikkelaar van nieuwbouwprojecten. We gaan partnerships aan en doen er alles voor om samen met onze partner het beste resultaat te behalen. Zoals bijvoorbeeld het Pettelaarpark in Den Bosch waar wij succesvol opereerden voor BDO en CTAC. Ook het Courtyard bij Marriott in Amsterdam is een van onze nieuwbouwprojecten waar wij trots op zijn. Bij deze en al onze andere projecten van de afgelopen jaren zijn wij als gedelegeerde projectontwikkelaars binnen budget en planning gebleven met een goed product.

Bekijk de Peak Development projecten

Peak Development transformeert vastgoed tot aantrekkelijke en dynamische plekken. Onze projecten zijn aansprekend en uitdagend, zoals het Ramada hotel, de Citroën panden en Rivierstaete. Gebouwen die na herontwikkeling commercieel, technisch en qua uitstraling weer state of the art zijn en waar gebruiker en eigenaar trots op zijn. Met onze kennis en kunde en jarenlange ervaring, transformeerden wij onder meer kantoren tot hotels, restaurants, extended-stay appartementen en (studenten)woningen. Op het gebied van herontwikkeling hebben wij de meeste meters in onze vingers in de vastgoedmarkt en zijn daarmee toonaangevend.

Bekijk de Peak Redevelopment projecten

We adviseren op het gebied van strategie-ontwikkeling, haalbaarheidsanalyses, due diligence trajecten, het bepalen van de ontwikkelpotentie van bestaand vastgoed en begeleiden trajecten rond een grondtransactie. De kracht van onze consultancy wordt bepaald door onze expertise en jarenlange ervaring. Mochten wij specifieke ervaring niet in huis hebben, dan beschikken wij over een groot netwerk van specialisten. Als ondernemers kennen wij het belang van vooruit denken. Zo geven wij inzicht in risico’s en kansen zodat de potentie van (her)ontwikkelingsprojecten beter kan worden bepaald.

Bekijk de Peak Consultancy projecten
In 2008 bundelden wij onze commerciële vastgoed expertise en technische kennis en ervaring en richtten Peak Development op. Een onafhankelijke onderneming voor gedelegeerde projectontwikkeling, ontwikkel- en projectmanagement en specialist in advies voor herontwikkel- en transformatievraagstukken. Bekijk de Peak Development werkwijze

Toonaangevende gebouwen neerzetten binnen budget en planning kan dankzij de verscheidenheid aan disciplines binnen ons team. Het Peak Development team bestaat uit vastgoedprofessionals, jonge en flexibele multi-talenten die elkaar aanvullen. Wij adviseren op planologisch, juridisch, technisch en commercieel gebied. De Peak professionals zijn gedreven en betrokken en denken graag een paar stappen vooruit. Wij hechten aan partnership met opdrachtgevers, een intensieve, inspirerende samenwerking staat bij ons voorop. We werken transparant, met respect voor elkaars belangen en de omgeving. Wij geloven in een intensieve samenwerking met onze partners. Dat levert al jaren de mooiste resultaten op.

Bekijk het Peak team